1315 beschikbaar voor verhuur, inclusief machinist

De fraaie en krachtige elektrische locomotief 1315 is december 2021 beschikbaar voor verhuur door (goederen)vervoerders. Omdat er vooral behoefte is aan machinisten, wordt de machine voor een scherpe prijs aangeboden inclusief ervaren personeel.

Op deze manier kunnen we voorzien in de behoefte aan rijdend personeel bij vervoerders en tegelijkertijd ervoor zorgen dat de loc in goede conditie blijft door ermee te rijden. Aan de locomotief zal het niet liggen: die is zorgvuldig onderhouden, gekeurd en dienstvaardig.

De machine is ontworpen voor het trekken van zware goederentreinen en kan dat nog steeds met gemak. Zes assen en 111 ton zorgen voor een trekkracht die zeker niet onder doet voor die van moderne locomotieven.

Voorwaarde is wel dat de oude dame (1956) met gevoel en kennis van zaken bediend wordt. Daarom verhuren we de loc in combinatie met machinisten die vetrouwd zijn met de analoge weerstandstechniek. Zo zorgen we ervoor dat de loc probleemloos kan presteren.

Er is al belangstelling getoond voor dit combi-aanbod, dus hopelijk kunnen we de 1315 weer écht aan het werk zien in 2022.

Neus 1315